19 Temmuz 2009 Pazar

SEKSİ NASIL YAŞARIM


SEKSİ NASIL YAŞARIM

Karşımdakini arzuladığımı öncelikle bakışlarımla belli ederim. İç çekerek bakarım, ve inanın bu istek kalbimin atışını değiştir, hani bir tabir vardır ya elimi sokacak bir yer bulamam:) İşte bu heyecan beni böyle yapar.

İlk isteğim dudaklarıdır onun... Dudaklarım dudaklarına o kadar yavaş ve yumaşak değer ki ürküyormuşum gibi. Onu öperken çok acıkmışım da biran evvel yemek ister gibi hislerim çıkar ortaya. Ama başlayınca da; sanki çok susamışımdır ve sadece bir çay bardağı su vardır önümde... Onu bitirmekten korkarım ve damla damla içmek isterim.

Dudaklarının ilk tadını ruhuma kazırım, öperim, öpüldükçe bacaklarımın arasındaki şey de yanma hissi oluşur, vücudum öpüldükçe bu yanma sertliğe dönüşür, sevişmenin şekli ve şiddetine göre orada hissettiğim şey bir kalp atımı gibi bir atımdır.

Sevişme uzadıkça bu atım hızlanır ve artık bu bir istektir. Ama ön sevişme olabildiğince uzun olmalıdır ki içine ilk girişim o an beni o odadan çıkarsın yukarılara götürsün.

Artık hazırımdır ilk girişte öyle bir şey hissederim ki elektirik çarpması gibi titrerim... Yeryüzünde uzatmak istediğim zaman dilimi işte o an başlar... Bana hayat veren beni besleyen bi şeydir bu duygu. Artık aşkım, sevgim, duygularımım, arzularım, isteklerim, kalbim bacaklarımın arasındadır. Oradan duyar, ordan görür, ordan hissederim sadece. Nefes alış verişim bile oradandır. Gidip gelirken o ıslak, kaygan duyguyu doyasıya yaşarım. Etin ete değdiği, terin tere karıştığı an kadınım o sıvıyı hakeder. işte o an hem uçuyorumdur hem düşüyorumdur. Hani bisiklete binerken, yokuşaşağı inerken duyulan bir heyecan vardır ya onun milyon katı gibi. Yeniden dirilirim en son terinin ve teninin kokusuyla sarılırım...

1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

 

©2009 Seks Hikayeleri | by TNB